Barnehage streik

1 day agoFagbladet har tidligere skrevet om foreldrene ved Læringsverkstedet Bryn barnehage i Oslo som krever at kommunen kutter tilskudd til barnehagen som holder stengt på grunn av. Fra begge sider haglet.


500 Nye Ut I Barnehagestreik Fra Mandag Fagforbundet

Sist mandag møttes partene i barnehagestreiken til frivillig mekling hos Riksmekleren.

. Vi er fornøyde med å ha. Mange av NHOs tariffavtaler har egne bestemmelser om rett til korte velferdspermisjoner der den. 20 hours agoTross streik for mange av de ansatte i Ragnas hage barnehage på Sandaker i Oslo får foreldre som Sofia Benito 28 og datteren Selina 1 bruke uteområdet.

Nå har ansatte i private barnehager vært over to uker i streik. Fra tidligere er ansatte i Espira Ulsetskogen barnehage allerede i streik. Det skal ikke vare lenge.

Eier må vurdere hvilke konsekvenser streiken. Barnehagene har spart rundt 496 millioner kroner i. Oktober gikk 1007 ansatte fra 112 private barnehager ut i streik.

De krever de samme pensjonsvilkårene som er vanlig i kommunale barnehager. November er over 3600 ansatte ute i streik. Streikeviljen er veldig stor.

Klokken 14 varsler Utdanningsforbundet at de tar ut 21 nye barnehager i streik i Bergen fra onsdag. Det har vært streik i mange private barnehager siden natt til lørdag 15. Les mer om sykt barn dager.

I det første streikeuttaket er bare to barnehager i Trondheim på lista. 2 days agoKjære forelder ja akkurat du som kanskje sitter på hjemmekontor eller har måttet ta fri på grunn av streiken i barnehagen. Det betyr at når barnehagen stenger på grunn av streik har ikke foreldrene mulighet til å bruke syke barn-dager med omsorgspenger slik mange har gjort under pandemien.

Partene ble enige om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen. Massiv opptrapping over 1500 barnehageansatte klar til streik Streik i Oslo. Det blir streik.

En barnehage som er rammet av streik kan fortsatt være åpen så lenge det er mulig å drifte i tråd med lover og forskrifter. Ingen enighet i barnehagestreiken. 5 hours ago161122 0930.

6 hours agoStreiken i de private barnehagene. - Vi er svært skuffet over at arbeidsgiver ikke står ved løftet om å innføre livsvarig AFP for våre medlemmer i. 42 nye barnehager rammes.

Med ny opptrapping fra 14. Fagforbundet har meklet sammen med Utdanningsforbundet og Delta. Men allerede dagen etter ble forhandlingene brutt.

Også Utdanningsforbundet trapper opp med 240 nye ansatte. Tirsdag formiddag gikk partene i barnehagestreiken fra hverandre uten resultat. Det gjelder omtrent 160 ansatte i Espira-barnehager og i Lærerverkstedet.

Her er svar på noen ofte stilte spørsmål. Det betyr to uker uten lønnskostnader for barnehagene. Dette er en streik for rettferdighet.

Unio tar ut 59 ansatte i barnehager 115 barnehageansatte streiker i Trondheim. Lausund sier det er slitsomt å få kabalen til å gå opp. Barnehagestreiken fortsetter dermed - med.

Du og barnet ditt står midt i en streik som dere ikke har. 1 day agoBarnehagen som Melie går i har vært tatt ut i streik siden dag én. Konflikten står mellom Private Barnehagers.

Selv dagene hun får være i barnehagen så må vi levere. Partene er Fagforbundet Utdanningsforbundet og Delta på. Oppdaterte regler for permisjon på arbinn.

Den månedslange streiken i private barnehager over. Torsdag morgen fire dager etter at streiken er i gang legger. Her er nå til.


Bimarf 6k 6jom


Pglfdlsl7yjmpm


Brudd I Barnehagemeklingen Mer Enn 1000 Ansatte Tas Ut I Streik Mandag


Nyheter Barnehage Foreldre Urolige For Om Streiken Blir Langvarig Det Er Toft Nar Barna Ikke Lenger Vil Ga I Barnehagen


Forste Streik Pa 22 Ar Dreier Seg Om En Ganske Prinsipiell Beslutning Sier Forsker


Tvungen Mekling I Barnehagekonflikten Smp No


Kan Bli Barnehage Streik E24


Streik I Syv Barnehager I Bergen


Nyheter Barnehagestreik 2022 Trapper Opp Streiken Vi Skulle Mye Heller Hatt En Normal Arbeidsdag


500 Nye Ut I Barnehagestreik Fra Mandag Ny Barnehage I Asane Rammes Asane Tidende


Barnehagestreiken Streiken Vert Opptrappa Onsdag


F4g Dfl9exejdm


Barnehagestreik 2022 Stor Stotte Til Streiken


Ingen Streik I Utsyn Barnehage Enn Sa Lenge


Ny Opptrapping Av Barnehagestreiken Fagforbundet


Disse Foreldrene Vil Ha Slutt Pa Barnehagestreiken Mange Sier At Det Gar Pa Helsa Los


0vbtbz8dxdz7pm


Ny Opptrapping Av Barnehagestreiken Mer Enn 2000 I Streik Fra Onsdag


To Barnehager I Re Stenger Pa Grunn Av Streik Reavisa

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel